RIZIV: Pas afgestudeerd?

Gefeliciteerd. Als jong afgestudeerde staat u aan het begin van een schitterende carrière. Maar eerst wacht er nog een hoop administratie… VIAXIS helpt u hierbij . Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met de specialist uit uw regio. Die helpt u uw dossier in orde te maken.

De sociale voordelen RIZIV zijn er ook voor u! Beschermd vanaf de eerste dag

Als u geconventioneerd bent, hebt u nu recht op de sociale voordelen RIZIV: maximum 4.199 euro per jaar (bedrag 2011). Het eerste jaar na de beeïndiging van uw studies worden ze pro rata berekend in functie van het aantal volledige maanden dat u professioneel actief was.

Vraag ze zo snel mogelijk aan en gebruik ze voor een sociaal VAP. Bovendien bent u dan vanaf de 1ste dag beschermd bij moederschap, overlijden, invaliditeit en ook de dekking gewaarborgd inkomen is broodnodig, mocht u door ziekte of ongeval niet meer kunnen werken. We kijken samen na vanaf wanneer u zichzelf extra moet beschermen.

En wat als er iets misgaat bij een behandeling? Bij VIAXIS kunnen we u ook beschermen dankzij de verzekering burgerlijke beroepsaansprakelijkheid. In functie van uw behoeften.

 

VIAXIS specialisten in België

 

“Hélène Libert, afgestudeerd in juni 2012 aan de Universiteit Antwerpen, Faculteit Geneeskunde, Specialiteit Neurologie …”