Wie is VIAXIS?
VIAXIS is een verzekeringstussenpersoon, gespecialiseerd in verzekeringen die de sociale zekerheid aanvullen en in bedrijfspensioenen van de tweede pijler.

Onze samenwerking met belangrijke sociale partners (Sociaal Verzekeringsfondsen voor zelfstandigen en Sociaal Secretariaten voor ondernemingen) staat trouwens garant voor een diepgaande kennis van de behoeften en problematiek van zelfstandigen en bedrijfsleiders.

Wat doet VIAXIS?
Wij bieden zelfstandigen, bedrijfsleiders en personeel concrete en innoverende oplossingen waarmee zij een hoger pensioen of vermogenskapitaal kunnen financieren én zich aanvullend kunnen beschermen in geval van ziekte en ongeval. Dit alles in een gunstige fiscale context.

Waar maakt VIAXIS het verschil?
Onze jarenlange ervaring en samenwerking met onze partners zorgt ervoor dat we onze klanten een uitstekende service op fiscaal en sociaal vlak kunnen aanbieden. Indien u bent aangesloten bij een van onze partners, geniet u van een permanente opvolging van uw dossier zodat uw administratie hierin tot het minimum wordt herleid.

Onze aanpak voor zelfstandigen
Onze aanpak voor ondernemingen
Onze aanpak voor boekhouders