VIAXIS steunt ENTERPRIZE 2013

Enterprize 2013 wordt Web-tv van ondernemerschap en innovatie

VIAXIS steunt EnterprizeDe ontwikkeling van VIAXIS hangt nauw samen met de evolutie van het ondernemerschap. Daarom doen we er alles aan om startende ondernemers te ondersteunen. Of om u te helpen in de stabilisering, ontwikkeling en overdracht van uw onderneming.

En ook daarom steunt VIAXIS actief Enterprize dat de beste ondernemingsprojecten bekroont:

  • We willen entrepreneurschap aanmoedigen en stimuleren door de beste ondernemingsprojecten voor te stellen aan het grote publiek.
  • En we willen veelbelovende ondernemers belonen en ze de nodige middelen geven om hun innovatieve activiteiten verder te ontwikkelen.

Wat Enterprize voorstelt in 2013?

Enterprize gaat door met zijn inmiddels klassieke businessplanwedstrijd en met zijn opleidingen. Daarnaast wordt Enterprize dit jaar de Web-tv van het ondernemerschap, de innovatie en de start-ups. Dit nieuwe communicatieplatform beantwoordt aan de behoeften van kmo’s aan support, oriëntatie en concrete oplossingen.

Nieuw partnership VIAXIS-Enterprize

VIAXIS doet meer dan alleen maar Enterprize sponsoren en op de slotavond een prijs uitreiken.

  • Zo krijgt de ‘Start-up van de maand’ twaalf uur financiële coaching. Winnaar is de start-up die op de site van Enterprize TV de meeste stemmen krijgt voor zijn onlinepitch. Doel van de actie: de start-up helpen om de nodige financiering te vinden voor zijn activiteit.
  • Elke kandidaat kan ook een beroep doen op de juridische helpdesk, die we organiseren samen met Les Assurés Réunis.
  • En tot slot stelt VIAXIS al zijn expertise in aanvullende sociale bescherming ter beschikking door de ondernemers regelmatig praktische en nuttige informatie aan te reiken.

Afspraak voor de start van het nieuwe seizoen op woensdag 20 maart en donderdag 21 maart 2013 in Tour en Taxis op de beurs Ondernemen 2013.